Trends TALK

Trends TALK

L’activitat “trendsTALK” és una iniciativa del trendsCLUB, en la qual s’han realitzat al llarg de l’any xerrades, jornades i visites. El trendsCLUBS s’emmarca en l’Operació 3.4 del PECT, concretament en Plataforma acceleradora de la Innovació en Producte, liderada pel CENFIM i que té com a principal objectiu acostar els coneixements de tendències al sector hàbitat i contract i potenciar la interacció entre els actors principals.

Les trendsTALK són sessions que tenen l’objectiu d’ apropar idees, presentar insights i reflexionar al voltant d’un tema, junt amb la col·laboració d’experts i la participació d’empreses que destaquen en l’àmbit del disseny. A l’any 2020 es van realitzar un total de 10 activitats.

Durant l’any 2021 s’ha continuat realitzant les trendsTALK de manera on line. De moment s’han realitzat un total de 8 webinars que estan disponibles al canal youtube de CENFIM. Els darrers webinars han estat els següents:

1. Al mes de maig es va realitzar la sessió Trends TALK Presentació de tendències de disseny 22/23 2. Al mes de juny va realitzar-se la sessió Trends TALK: Oficina on es va tractar el canvi de comportament en el lloc de treball i les noves tendències.
3. Al mes de setembre es va realitzar la sessió Trends TALK: Cuina que va tractar sobre les noves tendències en cuines. 4. Al mes d’octubre va realitzar-se la sessió Trends TALK: Mobiliari on es comenten les tendències en mobiliari, comentant aquelles tendències vistes a la fira de Milà