Procés de participació de l’Estratègia Territorial per la Transició energètica

Procés de participació de l’Estratègia Territorial per la Transició energètica

Dins de l’operació Rural Smart Energy del PECT EbreBisofera, el COPATE esta realitzant el Pla de Participació de l’Estratègia Territorial per la Transició energètica. Cal indicar que es tracta d’una operació que forma part del PECT EbreBiosfera, finançat amb fons europeus i la Diputació de Tarragona.

Al mes d’octubre passat es va engegar el procés de participació, amb la realització d’un webinar i una consulta. Aquest primer webinar es pot visionar al següent enllaç. El webinar va servir com l’inici de la consulta. Aquesta consulta va consistir en l’elaboració d’un qüestionari telemàtic a 191 persones i va ser realitzada entre el 2 de novembre i el 3 de desembre de 2020. La consulta tenia un doble objectiu:

  1. Informar sobre el projecte Rural Smart Energy, inclòs en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre i sensibilitzar entorn la seva utilitat i necessitat.
  2. Recollir les percepcions, expectatives i predisposició a participar en el projecte i en les estratègies i accions que se’n deriven

El passat 21 d’abril es va realitzar el 2n webinar. La finalitat d’aquest webinar va ser mostrar els resultats de la consulta realitzada, i parlar i debatre sobre els eixos i les accions que poden dur-se a terme. Aquest segon webinar es pot visionar al següent enllaç. Els principals resultats de la consulta es poden visionar a la infografia que s’adjunta.

Si es vol consultar les diferents presentacions realitzades durant els dos webinars ho pot fer al següent enllaç