La web de la Plataforma d’Innovació EBREBIOSFERA entra en funcionament

La web de la Plataforma d’Innovació EBREBIOSFERA entra en funcionament

El passat mes de maig va entrar en funcionament la web de la Plataforma d’Innovació EBREBIOSFERA. Aquesta plataforma forma part de l’Operació 4.2 del PECT i esta liderada per la Universitat Rovira i Virgili.

Convé indicar que des de la Plataforma es desenvolupen tres accions:

  • Atracció de talent: en els últims anys s’estan portant a terme diverses iniciatives d’atracció i retenció de talent, com per exemple el Fòrum del Talent del Montsià, l’Ebre Challenge o el Fòrum d’Ocupació per a la Captació i Retenció de Talent a les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, des de la Plataforma d’Innovació EbreBiosfera, es vol treballarà per incrementar l’impacte d’aquestes iniciatives i, si es creu convenient, impulsar-ne d’altres.
  • EbreBiosfera Open Lab: laboratori d’innovació oberta, facilitarà la relació entre agents que, pel fet de pertànyer a àmbits o sectorsmolt diferents, probablement no han col·laborat entre si.
  • Implantació de l’Oficina Tècnica Regió del Coneixement (OTRC): l’OTRC va néixer l’any 2009 amb l’objectiu de donar suport a l’empresa mitjançant l’assessorament personalitzat en la cerca de finançament, actuar com enllaç entre els elements del sistema ciència-tecnologia-empresa i promoure la innovació i la competitivitat de la demarcació de Tarragona.

En la web, a més d’informació sobre aquestes tres accions, també es poden consultar informació de convocatòries sobre ajuts i subvencions obertes i premis a les que es poden acollir les empreses, autònoms, entitats, administracions i la ciutadania en general de les Terres de l’Ebre i activitats de formació i jornades.