La Fundació Agroterritori llença la campanya “Aliments del territori, ja els coneixes?”

La Fundació Agroterritori llença la campanya “Aliments del territori, ja els coneixes?”

El passat 26 de de maig la Fundació Agroterritori va presentar la campanya divulgativa de sis productes de proximitat de les Terres de l’Ebre: “Aliments del territori, ja els coneixes?”. Aquesta  consisteix en sis fitxes descriptives de 6 aliments (l’arròs, la taronja, l’oli d’oliva, l’ametlla, el cabrit de raça Blanca de Rasquera i la cirera), una recepta i un vídeo curt per a cada aliments. Convé indicar que aquest material ha estat elaborat per Agroterritori, la Unió de Pagesos de Catalunya, el Grup de Recerca en Nutrigenòmica de la Universitat Rovira i Virgili i el col·lectiu de Cuineres i Cuiners km0 de les Terres de l’Ebre.

La finalitat de la campanya és donar a conèixer alguns dels aliments característics de les Terres de l’Ebre per fomentar el consum de productes de proximitat i de temporada, com a estratègia clau per el manteniment de la pagesia i el territori. interpel·la el consumidor a conèixer com i on es produeixen i sobretot els beneficis de consumir-los. Aquesta campanya es realitzada en el marc del projecte de la Plataforma per l’impuls del sistema agroalimentari innovador inclòs al PECT EbreBioesfera.

Trobareu aquest material a través de les xarxes socials de la Fundació Agroterritori (Twitter i Facebook) i es podran consultar permanentment a la pàgina web i al canal de YouTube de la fundació.