Activitat trendsTALK desenvolupades pel CENFIM

Activitat trendsTALK desenvolupades pel CENFIM

L’activitat “trendsTALK” és una iniciativa del trendsCLUB, en la qual es realitzen al llarg de l’any xerres, jornades i visites. El trendsCLUBS s’emmarca en l’Operació 3.4 del PECT liderada pel CENFIM i que té com a principal objectiu acostar els coneixements de tendències al sector hàbitat i contract i potenciar la interacció entre els actors principals.

Les trendsTALK són sessions que tenen l’objectiu d’ apropar idees, presentar insights i reflexionar al voltant d’un tema, junt amb la col·laboració d’experts i la participació d’empreses que destaquen en l’àmbit del disseny. Fins a la data s’han realitzar 6 activitats:


TrendsTALK: La primera jornada del trendsCLUB, impulsat pel clúster CENFIM

Realitzada el 20 de febrer de 2020, la jornada es va estructurar en tres fases: una primera d’actualització de les últimes tendències i les novetats de fires seleccionades, una segona en la qual s’ha comptat amb un convidat especial del món del color, The Colour Community i l’última, on s’ha presentat a una empresa membre del club.


Les noves tendències en el consum de productes per a la llar arran del coronavirus.

Realitzada el 26 de març de 2020. La jornada va servir per reflexionar sobre com fer front a les conseqüències derivades de la situació del COVID-19.


Retail Revolution: nous paradigmes en la venda online i offline.

Realitzada el 16 d’abril de 2020, la jornada va donar resposta a la següent qüestió: Quin és el futur immediat, pròxim i llunyà que li espera al retail?


Home Office, la tendència feta realitat 

Realitzada el 13 de maig de 2020 i el punt central d’aquesta era “el teletreball, pràctica creixent a nivell mundial a causa de la crisi del coronavirus, ha arribat per a quedar-se”


Next materials, futur proper i llunya.

Realitzada el 10 de juny de 2020, la jornada va explorar algunes de les tendències per a materials ja acabats aplicats al moble, tèxtil, il·luminació i superfícies.


Dream on, la ciència del son.

Realitzada el 8 de juliol de 2020, la sessió online es va centrar no tan sols en les novetats en matalassos, sinó també en altres factors importants per al descans com l’alimentació, l’exercici, l’estrés o l’ansietat.